YÜKLENİYOR

Halkbank’tan 45 yaşından küçüklere 1 yıl geri ödemesiz nakit para

Halkbank’tan 45 yaşından küçüklere 1 yıl geri ödemesiz nakit para
Dükkan açacak para bulamayana 400 bin TL nakit destek! Halkbank’tan 45 yaşından küçüklere 1 yıl geri ödemesiz nakit para

İş kurmak isteyen ve acil nakit ihtiyacı bulunan kişilere 400 bin liraya kadar para desteği. Halkbank tarafından başlatılan 'Cesur Girişimci' kredisiyle 45 yaşından küçük kişilere 400 bin TL'ye kadar para veriliyor. 12 ay boyunca geri ödemesiz dönem bulunan krediden birçok meslek sahibi faydalanabiliyor. Gençler, eğitimini aldığı ve en az 2 yıl deneyim kazandığı iş kolunda kendi iş yerini açabiliyor.

Elinde nakit parası olmadığı için dükkan açamayan veya kendi işini kuramayan vatandaşlara Halkbank’tan sermaye desteği. Cesur Girişimci kredisi adı verilen krediyle 45 yaşından küçüklere 1 yıl geri ödemesiz nakit para verilecek. Kredi miktarı 400 bin TL’ye kadar çıkacak.

Söz konusu krediden üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun kişiler başvurabiliyor.

Gençler, eğitimini aldığı ve en az 2 yıl deneyim kazandığı iş kolunda kendi iş yerini açabilir. Kendi iş yerini açan 45 yaşını aşmamış kişiler de faydalanabilir.

Bu destekten faydalanmak için meslek sınırı bulunmuyor. tıp doktorları, tahlil laboratuvarı kuracak biyologlar, etüt merkezi açacak öğretmenler, diş doktorları, veterinerler, avukatlar, gazeteciler ve diğer meslek sahipleri kolaylıkla başvurabiliyor.

Kredi limiti 400 bin lira olarak belirlenirken, aylık eşit taksitli 12 ay geri ödemesiz dönem olacak. Kredi çekenlere toplam 60 ay vade uygulanabilecek.

HALKBANK’TA GİRİŞİMCİ KREDİLERİ

Yeni iş fikirleri ve farklı iş deneyimlerine sahip kişilere bankadan girişimci kredi destekleri sağlanıyor. Halk Girişimci, Genç Girişimci, KOSGEB Uzman Girişimci, Usta Girişimci, Tekno Girişimci ve Esnaf Girişimci Kredisi alınabilecek diğer krediler arasında bulunuyor.

Kredilerden faydalanmak için bir Halkbank şubesine gitmeniz ve müşteri temsilcisinden destek almanız gerekmektedir.


Halkbank’tan 45 yaşından küçüklere 1 yıl geri ödemesiz nakit para
Kategori : Ekonomi
Yayınlanma Tarihi : 2022-12-29 10:48:37
Görüntülenme : 224
Haber Etiket :
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA