YÜKLENİYOR

THY'den eğitime destek

THY'den eğitime destek
'Gençlere Tablet Kampanyası'na THY'den büyük destek açıklaması geldi

Türk Hava Yolları (THY), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için tablet ihtiyacı olan depremzedelerin çocuklarına destek olmak amacıyla 'Gençlere Tablet Kampanyası'na 5 bin adet tablet bağışında bulundu.

THY'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Deprem bölgesine yardımlarımız devam ediyor. Şimdi de YKS ve LGS'ye girecek olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlamak için Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından başlatılan 'Gençlere Tablet Kampanyası'na destek olmak istedik. Türk Hava Yolları olarak, depremden etkilenen öğrencilerimiz için 5 bin adet tablet bağışlıyoruz. Tüm kurumlarımızı ve vatandaşlarımızı gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak amacıyla bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz" denildi.

THY'nin bu önemli adımı, depremzedelerin hayatlarına dokunmaya ve eğitimlerine destek olmaya yönelik atılan bir adım olarak görülüyor. Depremin yıkıcı etkilerinin hala hissedildiği bölgelerde, gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak, geleceğin Türkiye'sine yapılacak en değerli yatırımlardan biri olarak kabul ediliyor.


THY'den eğitime destek
Kategori : Basın Bülteni , Sektör
Yayınlanma Tarihi : 2023-03-16 00:30:02
Görüntülenme : 101
Haber Etiket : thy , tablet , gençler , destek
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA