YÜKLENİYOR

AZKarbon, çevre dostu pazaryeri

AZKarbon, çevre dostu pazaryeri
İnci Holding, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

İnci Holding, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, çevre dostu ürünlerin satın alınmasını teşvik etmek amacıyla AZKarbon adlı dijital pazaryerini kullanıma sundu. AZKarbon, çevre dostu ürün ve hizmet tedarikçileriyle tüketicileri bir araya getirerek karbon ayak izini azaltmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

İnci Holding'in açıklamasına göre, AZKarbon'un hedefi, tüketicilerin çevre dostu ürünlere daha kolay erişmesini sağlamak ve çevre kirliliğini azaltmak. Bu kapsamda, dijital pazaryerinde, evde ve iş yerinde kullanılabilecek birçok sürdürülebilir ve çevre dostu teknolojik ürün ve hizmet sunulacak. Tüketiciler, AZKarbon üzerinden güneş enerjili sistemler, enerji verimliliğini artırmaya yönelik cihazlar, geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış ürünler, organik gıdalar, bisikletler ve daha pek çok çevre dostu ürün ve hizmete kolayca ulaşabilecekler.

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, AZKarbon'un çevre dostu ürünlerin satın alınmasını kolaylaştıran bir platform olduğunu belirterek, "AZKarbon ile sürdürülebilirliğin bir yaşam biçimi haline gelmesini hedefliyoruz. Tüketicilerin sürdürülebilirliği hayatlarının bir parçası haline getirmelerine ve bu sayede doğal kaynaklarımızı korumalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz" dedi.

AZKarbon'un çevre dostu ürünlerin tercih edilmesine katkı sağlayacak bir diğer özelliği de, çevresel performansı yüksek olan tedarikçilerin öncelikli olarak listelenecek olması. Böylece, tüketiciler hem sürdürülebilirliğe katkı sağlayan ürünleri daha kolay bulacak hem de çevre dostu üretim yapan firmaların desteklenmesine yardımcı olacaklar.


AZKarbon, çevre dostu pazaryeri
Yayınlanma Tarihi : 2023-03-24 03:55:30
Görüntülenme : 185
Haber Etiket : azkarbon , inci , çevre , yeşil
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA