YÜKLENİYOR

EHBA fonlanma kampanyası başlıyor.

EHBA fonlanma kampanyası başlıyor.
Solar Panel Tabanlı Entegre Akıllı Güvenlik Sistemi fonbulucuda yatırım turuna çıkıyor

Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 28 Mart Salı saat 10:00 itibari ile 15 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %20 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 15 iş günü ile sınırlı olup, 17 Nisan 2023 Pazartesi akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar kurucu Hakan Bayram'ın hisselerinden dağıtılacaktır.

 

Fonlama sonrası EHBA Teknoloji Anonim Şirketi olarak kurulması planlanan girişim şirketi ile hali hazırda üretimi tamamlanmış ve demo müşterilerle POC çalışmaları devam eden yenilenebilir enerji ile aydınlatma ve güvenlik sistemlerini modüler veya entegre bir şekilde sunan teknolojik çözümler üretilmesi planlanmaktadır. EHBA Teknolojinin, problemleri derinlemesine analiz edebilen, kendi donanım ve yazılımları ile sahadaki problemlere teknolojik çözüm üretebilen bir derin teknoloji şirketi olması hedeflenmektedir.

Projenin Kapsam, Amaç ve Konusu

Türkiye'de cadde ve sokak aydınlatmaları ile KGYS (Kent Güvenlik ve Yönetim Sistemi) sistemlerine yıllık (yaklaşık) 4 milyar dolar harcama yapılmaktadır. Yapılan bu harcamaya rağmen bir çok şehir içi ve şehirler arası yollarda aydınlatma ve güvenlik sistemleri bulunmamaktadır. Bu durum sadece ülkemizde değil tüm dünyada geçerlidir. Yapılan yatırımı global çapta düşündüğümüzde altyapı yatırımları oldukça büyük bir bütçeyi oluşturmaktadır.

 

Eyes of Solar tam bu noktada, teknolojisi ile elektrik ve veri tabanı altyapısına ihtiyaç kalmadan çalışabilmektedir. Böylece elektriğe en uzak noktalarda bile aydınlatma ve güvenlik sistemi sağlayabilmektedir.

Güneş paneli ile kendi enerjisini kendi üretir,Ürünlerde verimli batarya paketleri kullanılmaktadır,Yapay zeka ile desteklenen kontrol kartı ile enerji çok daha verimli kullanılabilmekte, bu sayede daha verimli hizmet sağlanabilmektedir,Entegre kamera sistemi ile her bir aydınlatma direği, güvenlik kontrol noktasına çevirebilmektedir.Kablosuz veri aktarım teknolojisi sayesinde otomasyon ve görüntü aktarımı gerçekleştirilebilmektedir.Görüntüleri ana yazılımda işleyerek gerekli senaryolara göre aksiyon alınabilmektedir.Network ağını acil durumlarda afet bölgeleri için kullanıma açabilmekte, ihtiyaç duyulduğu sürece iletişim hizmeti verebilmektedir.

Tüm bu özellikler ile altyapı maliyetlerini minimuma indirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca kattığımız ek değerlerle rakiplerimizden ayrılarak Türk mühendisliği ile teknolojik olarak dünya markası olmayı hedefliyoruz.

 

Exit Stratejimiz ve Temettü PolitikamızEHBA Teknoloji olarak Eyes of Solar ürünleri ile pazara güçlü bir giriş yaparak hem ulusal hem de uluslararası pazarda satış yapabilen, yüksek teknoloji aydınlatma, güvenlik ve enerji çözümleri üreten büyük ölçekli bir firma olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda öncelikle 5 yıllık satış hedeflerine ulaşarak hali hazırda nakit üretebilen, karlı ve sürdürülebilir bir şirket olmak, kamu ve özel sektörde bilenen ve güvenilen bir firma olmak ve ilk günden itibaren kendisine güvenen yatırımcılara kazandıran bir firma olmak şirket politikamızdır. Bu hedefler doğrultusunda önceliğimiz şirketimizin büyümesi ve ölçeklenmesi olacak ve orta vadede oluşabilecek exit fırsatları değerlendirilecektir.Uzun vadede önceliğimiz borsaya kote olmak olarak belirlense de orta vadede sektördeki büyük oyuncular tarafından oluşabilecek exit fırsatlarının da yatırımcılar ile istişare edilerek değerlendirilmesi planlanmaktadır. Bu kapsamda sektördeki mevcut iş birliklerimiz ön plana çıkmakta, orta vadede bu fırsatların oluşma olasılığının oldukça yüksek olduğu tahmin edilmektedir.Satış hedefleri ve büyüme projeksiyonlarının gerçekleştirilmesi ile yatırımcılarımıza düzenli kar payı dağıtımı yapmayı hedefliyoruz. Olası kar payı dağıtımına ilişkin kararların şirketimizin genel kurulunda yapılacak istişareler doğrultusunda yatırımcılar ile birlikte alınması planlanmaktadır.
EHBA fonlanma kampanyası başlıyor.
Kategori : Sektör , Şirketler
Yayınlanma Tarihi : 2023-03-26 13:02:47
Görüntülenme : 135
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA