YÜKLENİYOR

Byqee Yatırım Turunda

Byqee Yatırım Turunda
Her türden bisikleti dakikalar içerisinde elektrikli bisiklete çevirin. Yılda 4.5 kat büyüyen Byqee, globale yolculuğunda yeni yatırım turuna çıkıyor.

Byqee, her türden bisikleti dakikalar içerisinde elektrikli bisiklete dönüştürebilen donanımı kullanıcılarına sunan bir teknoloji girişimidir. Son versiyonları Byqee V23 ve Byqee F23 dönüşüm setleri; elektrikli bisiklet dünyasında menzil klasmanında en hafif taşınabilir batarya paketinin yanında en verimli, en hafif, en şık ve en konforlu sürüşü sağlamaktadır. Byqee V23 versiyonu genel olarak tüm bisikletlere uygulanabilirken, F23 katlanır bisikletlere özel bir ergonomide tasarlanan dönüşüm setidir. V23 & F23 konseptleri ilk olarak Las Vegas CES 2023 fuarında kullanıcılara tanıtılmıştır. 

Byqee, V23 ve F23 dönüşüm setleriyle en optimum elektrikli bisiklet çözümünü sunan paket olma yolunda önemli bir yol katetmiştir. Mevcut mutlu müşterilerinin referansıyla satış noktalarında ve perakende taleplerinde hızla artış yaşamaktadır.

Mükemmel ürün/pazar uyumunun yanında daha da agresifleşen pazarlama aksiyonlarıyla talebin hızla artacağı aşikardır. Pazarlama bütçesindeki artışla birlikte, tedarik zinciri, üretim, insan kaynağı, üretim alanı vb. operasyonel giderlede bütçe artışı gerekmektedir.

Ayrıca Byqee, dönüşüm seti geliştirmenin yanında elektikli bisiklet üreticileri için komple bir "drive-train" paketi geliştirmekte ve nihai amaç olarak drive-train teknoloji şirketi kimliğine ulaşmayı amaçlamaktadır. Bu yolda ülkemizdeki en güçlü bisiklet üreticilerinden biriyle ortak çalışma halindedir (gizlilik ilkesi gereği ismi açıklanamamaktadır). Bu çalışmaların devamı için araştırma ve geliştirme kalemlerine bütçe ayrılması gerekmektedir.

Byqee, karlı operasyonuyla bu bütçeyi belli bir ivmede arttıracak güce sahiptir ancak aranan yatırımla pazarın sunduğu fırsatı hızla yakalamak ve büyüme oranını operasyon yönetim kalitesi de gözetilerek olabilecek en yukarı seviyeye çıkarmak hedeflenmektedir.

fonbulucu GSYF 200.000 TL, Hakan Yıldız 100.000 TL, Arya Women Investment Platform Kurucusu Ahu Büyükkuşoğlu Serter 100.000 TL, Susu Yatırım 100.000 TL ile girişime yatırım yapma kararı almıştır. Ayrıca ilk turumuzdaki yatırımcılarımızdan 800.000 TL'lik ön talep toplanmıştır.

Bedelsiz Pay Hediye KampanyasıYeni yatırım turumuzda arz edilen paylar girişimcilerin paylarından azaltılacak olup, ilk kitle fonlaması kampanyamızda yatırım yapan yatırımcıların paylarında bir seyrelme yapılmayacaktır.Bu yatırım turunun başarılı olması halinde, elde edeceğimiz en az 4.5 milyon TL fonun sermayeye ilavesiyle, 6 Aralık 2021'deki ilk yatırım turumuza katılan 1066 yatırımcımız yaklaşık %228 oranında bedelsiz pay elde etmiş olacaktır.Yatırım Turumuzun başlama tarihi olan 3 Nisan 2023 Pazartesi saat 10:00 itibari ile 5 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yatırım yapan önceki ve yeni yatırımcılarımıza %10 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 5 iş günü ile sınırlı olup, 7 Nisan Cuma akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz girişimin kurucuları Burak Işık, Eda Işık ve Ilgım Altay' dan oransal olarak aktarılacaktır.Yeni Yatırım turumuz 3 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 10:00 ‘da başlayacak ve 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 23:59’da sona erecektir. Toplam kampanya süresi 30 gündür. 


Byqee Yatırım Turunda
Kategori : Sektör
Haber Kaynağı : Haber Kaynağı
Yayınlanma Tarihi : 2023-04-03 09:39:15
Görüntülenme : 421
Haber Etiket : byqee , bisiklet , elektrik , mobil
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA