YÜKLENİYOR

Co Print yatırım turu başladı.

Co Print yatırım turu başladı.
Co Print Globalde Büyüyor telafi yatırım turu başladı.

Co Print Global girişimi, 2 Ocak 2023 tarihinde başlattığı "Co Print Globalde Büyüyor" kampanyası ile çok kısa sürede %228 oranında talep alarak büyük bir ilgi görmüştü. Ancak, ödeme sorunları nedeniyle bazı yatırımcılar kampanyaya katılamamış ve bu durum yatırımcılar arasında rahatsızlık yaratmıştı.

Bu sorunların çözümü için Co Print Global, telafi yatırım turu düzenleme kararı aldı. Yatırımcıların kampanyaya katılımlarının sağlanacağı telafi yatırım turu, 24 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 11.00'da başlayacak ve 5 gün sürecek.

Telafi yatırım turuna sadece talep bildiren yatırımcılar katılabilecek ve kampanya sayfası hazır olduğunda e-posta ve SMS yoluyla bilgilendirilecekler. İlk kampanyadaki şartların aynısının sunulacağı telafi turunda, elde edilen fon sermayeye ilave edilecek ve arz edilen paylar Kurucu Ortaklar Fatih Kazım Duymaz ve Hüseyin Özen'in paylarından azaltılacak.

Co Print Global, kitle fonlaması kampanyalarında yatırım yapan yatırımcıların paylarında seyrelme yapmayacak ve yatırımcılar arasında eşitlik sağlanacak. Telafi yatırım turu ile ödeme sorunları nedeniyle pay alamayan yatırımcıların mağduriyetleri giderilmiş olacak.


Co Print yatırım turu başladı.
Kategori : Sektör , Şirketler
Haber Sektör : Girişimcilik
Yayınlanma Tarihi : 2023-04-24 11:39:31
Görüntülenme : 437
Haber Etiket : co print , telafi , fonbulucu
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA