YÜKLENİYOR

Yapı Fuarı, 45. kez kapılarını yapı sektörü profesyonellerine açtı!

Yapı Fuarı, 45. kez kapılarını yapı sektörü profesyonellerine açtı!
7 ülkeden 450’nin üzerinde yerli ve yabancı katılımcı, yeni pazarlara açılmak, ağlarını genişletmek ve ithalat ve ihracat fırsatları yakalamak için TÜYAP'ta sizlerle buluşmayı bekliyor!

TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş), yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirmek amacıyla 45. kez kapılarını açıyor. Bu yılın fuarı 17 ülkeden 450'den fazla yerli ve yabancı katılımcıyı bir araya getirecek.

Fuar, yeni pazarlara açılmak, ağlarını genişletmek ve ithalat ve ihracat fırsatları yakalamak isteyenler için bir platform sağlıyor. Katılımcılar, en son yapı malzemeleri, inşaat teknolojileri ve ekipmanları, dekorasyon malzemeleri ve daha pek çok ürünü sergileme fırsatı bulacaklar.

Fuar, yapı sektöründeki son trendleri takip etmek ve sektördeki diğer profesyonellerle tanışmak için de bir fırsat sunuyor. Bu yılki etkinlik, sektördeki yenilikler hakkında bilgi edinmek ve iş fırsatları yakalamak isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

TÜYAP tarafından düzenlenen yapı sektörü fuarı, her yıl olduğu gibi yine İstanbul'da gerçekleştirilecek. Fuara katılmak veya daha fazla bilgi edinmek isteyenler, TÜYAP'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirler.


Yapı Fuarı, 45. kez kapılarını yapı sektörü profesyonellerine açtı!
Kategori : Fuar , Sektör
İlişkili Fuar : Yapı Fuarı
Yayınlanma Tarihi : 2023-04-26 11:29:14
Görüntülenme : 416
Haber Etiket : istanbul , yapı , fuar
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA