YÜKLENİYOR

Camp & Caravan İstanbul Fuarı Açıldı

Camp & Caravan İstanbul Fuarı Açıldı
26-29 Nisan 2023 tarihleri arasında 10.00-19.00, 30 Nisan 2023'te 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz!

Karavandan çadıra, tiny housedan outdoor malzemelerine kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Camp & Caravan İstanbul Fuarı, 26-30 Nisan tarihleri arasında Yenikapı - Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

Fuar, seyahat ve doğa tutkunları için kamp ekipmanları, karavan ve çadır gibi konaklama seçenekleri, outdoor malzemeleri ve birçok farklı ürünü bir arada sunuyor. Ziyaretçiler, fuar boyunca en son kamp teknolojilerini, seyahat aksesuarlarını ve diğer outdoor ürünleri yakından görme ve satın alma fırsatı bulacaklar.

Camp & Caravan İstanbul Fuarı, Türkiye'nin yanı sıra dünya genelindeki seyahat ve doğa tutkunlarına da hitap ediyor. Fuarın katılımcıları arasında, önde gelen markalar ve firmalar yer alıyor.

Fuarın açılışında konuşan fuar organizatörü, "Camp & Caravan İstanbul Fuarı, seyahat ve doğa tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlenen en büyük fuarlardan biri. Fuarda, en son teknolojileri, ürünleri ve konaklama seçeneklerini bir arada sunarak ziyaretçilerimize benzersiz bir deneyim sunuyoruz" dedi.

Camp & Caravan İstanbul Fuarı, Yenikapı - Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştiriliyor ve fuarın ziyaret saatleri 10:00-19:00 arasında. Fuar, 5 gün boyunca ziyaret edilebilecek.


Camp & Caravan İstanbul Fuarı Açıldı
Kategori : Fuar , Sektör , Şirketler
Haber Sektör : Av, Silah, Doğa Sporları
İlişkili Fuar : Camp & Caravan Istanbul 2023
Yayınlanma Tarihi : 2023-04-26 11:59:02
Görüntülenme : 969
Haber Etiket : karavan , kamp , camp , caravan , istanbul , yenikapi , avrasya
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA