YÜKLENİYOR

Tapusor Emlak Bilgi Bankasına yatırımda son 3 gün

Tapusor Emlak Bilgi Bankasına yatırımda son 3 gün
Konut işyeri ve arsa gayrimenkullerinizin değer fırsat, yatırım ve risklerini analiz eden yapay zeka yazılımı Tapusor a yatırım için son 3 gün.

Türkiye, 85 milyonluk nüfusu ve 280 milyon tapu kaydı ile oldukça büyük bir gayrimenkul piyasasına sahip. Bu büyük potansiyelden yararlanmak isteyenler için devrim niteliğinde bir çözüm olan Tapusor, Big-Data ve Yapay Zeka teknolojileri kullanılarak geliştirilmiş ülkenin en gelişmiş gayrimenkul odaklı karar destek sistemidir.

Tapusor yazılımı, gayrimenkul sektöründe bir mülke ilişkin değer tahmini, fiyat geri dönüş oranı, arz talep hareketleri, teknik bilgi, sosyo-ekonomik istatistikler, yatırım puanı, imar bilgisi, kentsel dönüşüm, deprem risk puanı, kamulaştırma, sit alanı, orman alanı gibi yüzlerce başlıkta bilgiyi kullanıcılarına sunar. Tüm bu veriler, kolay okunabilir raporlar halinde sunularak, gayrimenkul yatırımcılarına ve profesyonellere önemli bir analiz aracı sağlar.

Tapusor, 2023 Nisan ayı istatistiklerine göre iOS ve Android marketlerden toplamda 850 bin kişi tarafından indirilmiştir ve gayrimenkul sektöründe en popüler iş uygulamaları arasında ilk 10 uygulama arasında yer almaktadır. Sadece bir aylık kullanımda, sunucularının 40 milyondan fazla sorgu çağrısına cevap verdiği görülmektedir, bu da kullanıcıların sisteme güvendiğini ve aktif olarak kullandığını göstermektedir.

Tapusor'un sunduğu hizmetlerin kapsamı oldukça geniş ve kullanıcı tabanı hızla büyümektedir. www.tapusor.com adresinden veya mobil cihazlardan indirilebilen mobil uygulama, kullanıcıların kendi gayrimenkulleri için inceleme yapmasını sağlamaktadır. Böylece kullanıcılar, hem Tapusor'a olan güvenilirliğini test edebilir hem de gayrimenkule yatırım kararı vermeden önce sistemi deneyimleme fırsatı bulurlar.

Bu başarılı girişim, yatırımcıların da dikkatini çekmiş durumda. Fonbulucu Gelecek GSYF, Hakan Yıldız, Susu Yatırım ve bazı Melek Yatırımcılar, Tapusor'a güvenerek 3.000.000 TL yatırım yapmaya hazırlanıyorlar. Bu yatırım, Tapusor'un büyüme potansiyelini ve gelecekteki başarısını desteklemeyi amaçlamaktadır.

Tapusor'un şu anki üye tablosu oldukça etkileyici. 600.000 üye, ücretsiz hizmetlerden yararlanırken, 250.000'den fazla üye daha kapsamlı bir hizmet almak için BASIC üyeliği tercih etmiştir. Ayrıca, 1.000 ücretli VIP üye ve 2.000 franchise anlaşmasıyla toplu gelen ücretli PRO üye, Tapusor'un başarısını ve etkinliğini bir kez daha vurgulamaktadır.

Tapusor üyeleri aylık 60.000 adet rapor üreterek ve 40 milyon adetten fazla sorgulama yaparak sistemi aktif bir şekilde kullanmaktadır. Bu da, sistemdeki güçlü kullanıcı katılımının ve sistemin gayrimenkul sektöründeki önemini gösteren etkileyici bir istatistik olarak karşımıza çıkıyor.

Kampanyada ek fonlama uygulanmaması, şirketin şu anki finansal durumunun sağlam olduğunu ve yatırımcılara ekstra güvence sağladığını gösteriyor. Bu da Tapusor'un gelecekteki sürdürülebilir büyümesini ve başarısını destekleyen önemli bir faktördür.

Türkiye'nin en gelişmiş gayrimenkul odaklı karar destek sistemi olan Tapusor, sunduğu kapsamlı veri ve analizlerle, gayrimenkul yatırımcıları ve profesyonelleri için vazgeçilmez bir araç haline gelmiştir. Gelişmiş teknolojisi ve hızla büyüyen kullanıcı tabanıyla, gelecekte de gayrimenkul piyasasında önemli bir rol oynamaya devam etmesi bekleniyor.


Tapusor Emlak Bilgi Bankasına yatırımda son 3 gün
Kategori : Şirketler
Yayınlanma Tarihi : 2023-07-18 15:39:36
Görüntülenme : 92
Haber Etiket : fonbulucu , tapusor , fonlama , fon , yatırım
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA