YÜKLENİYOR

Kuantum Siber Güvenlik, Yatırımcılarına Özel Kampanyalar Sunuyor!

Kuantum Siber Güvenlik, Yatırımcılarına Özel Kampanyalar Sunuyor!
Kuantum Siber Güvenlik A.Ş, siber güvenlik hizmetleri ve yenilikçi ürünleriyle öne çıkan bir teknoloji şirketi olarak dikkat çekiyor.

Kuantum Siber Güvenlik A.Ş, siber güvenlik hizmetleri ve yenilikçi ürünleriyle öne çıkan bir teknoloji şirketi olarak dikkat çekiyor. Yatırımcılarına özel olarak düzenlenen kampanyalarıyla da gündemde. Şirket, fonbulucu Gelecek GSYF 300.000 TL ve Susu Yatırım 100.000 TL olmak üzere girişime yatırım yapma kararı aldı.

Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası Güncellemesi

Yatırımcılardan gelen yoğun talepler doğrultusunda, Kuantum Siber Güvenlik, bedelsiz pay hediye kampanyasını güncelledi. Yatırım turunda, 14 Temmuz Cuma 23:59’dan önce yatırım yapmış olan yatırımcılar, toplam yatırımları için verilecek bedelsiz paylar %40 olarak uygulanacak. Ayrıca, 14 Temmuz Cuma 23:59'dan itibaren kampanya %100 hedefine ulaşana kadar ilk defa yatırım yapan tüm yatırımcılara %20 bedelsiz pay verilecektir. Dağıtılacak bedelsiz paylar, kurucu ortak Tuncay Karaman'ın hisselerinden oransal olarak dağıtılacaktır.

Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası Detayları

Yatırım turu 12 Haziran Pazartesi saat 10:00'da başladı ve 20 iş günü içinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %20 fazladan pay verildi. Bu kampanya, 14 Temmuz Cuma akşamı 23:59'da sona erdi. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır.

Kuantum Pi İndirim Hediyesi

Ayrıca, Kuantum Pi güvenlik duvarı ve yakında satışa çıkacak olan KidsWall ürünü için yatırımcılara özel indirimler sunuluyor. İşte indirim detayları:

20.000 TL üzeri yatırım yapan yatırımcılara %10 indirim,30.000 TL üzeri yatırım yapan yatırımcılara %20 indirim,40.000 TL üzeri yatırım yapan yatırımcılara %30 indirim uygulanacaktır.

Önemli Bilgilendirme

Şirketin bilançosunda sermaye yedekleri ve özel fonlar kaleminde bulunan toplam 1.924.218 TL, yatırım turu sonunda toplanan fon ile birlikte 101.000 TL'lik mevcut sermayeye ilave edilecektir.

Kuantum Siber Güvenlik A.Ş, potansiyel müşterilerine uçtan uca 360 derece siber güvenlik hizmetleri sunan, yüksek teknolojiye sahip ve katma değeri yüksek çözümler sunan bir Ar-Ge şirketidir. Kuantum Pi Teknoloji Araştırma Merkezi'nde yerli ve milli tasarımı ile öne çıkan ürünler geliştiren şirket, sektörün öncüsü olma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Yatırımcılar için sunduğu avantajlı kampanyalar ve yenilikçi ürünleriyle Kuantum Siber Güvenlik A.Ş, geleceğin güvenli dijital dünyasına katkı sağlamaya devam ediyor.

Not: Bu haber, şirketin web sitesi ve resmi kanallarından alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanmıştır.


Kuantum Siber Güvenlik, Yatırımcılarına Özel Kampanyalar Sunuyor!
Kategori : Sektör , Şirketler
Yayınlanma Tarihi : 2023-07-18 15:45:54
Görüntülenme : 76
Haber Etiket : fonbulucu , yatırım , fon , kuantumpi
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA