YÜKLENİYOR

ShopiVerse Yatırım Turunda Son 20 Gün

ShopiVerse Yatırım Turunda Son 20 Gün
Son 20 gün içinde yapılan güncellemelere göre yatırımcılardan büyük ilgi gören ShopiVerse, gelecekteki büyüme hedeflerine ulaşmak için fonlama sürecine hızlı bir şekilde devam ediyor.

ShopiVerse, uluslararası e-ticaret ekosisteminin taleplerine yanıt veren yazılım çözüm platformu olarak Türkiye'nin öncü girişimlerinden biri olarak yatırım turuna çıkmıştır. Son 20 gün içinde yapılan güncellemelere göre yatırımcılardan büyük ilgi gören ShopiVerse, gelecekteki büyüme hedeflerine ulaşmak için fonlama sürecine hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yatırım Turunun Güncel Durumu:

Yatırım turu öncesi yapılan görüşmeler ve ön talep toplama çağrısı sonucunda 1.289 yatırımcıdan toplam 10.032.044 TL ön yatırım taahhüdü alınmıştır. Bu ön yatırım taahhüdünde bulunan yatırımcılar, taahhüt ettikleri tutarı veya daha fazlasını yatırmaları durumunda toplam yatırımları için ilk 7 iş günü içerisinde %45 oranında bedelsiz pay almaya hak kazanacaklardır. Örnek hesaplama ile 10.000 TL yatırım yapan bir yatırımcı normal şartlarda 545,26 adet pay alabileceği halde ön taahhütte bulunması ve en az bu tutarı yatırması durumunda 790,62 adet pay sahibi olacaktır.

Bedelsiz Pay Kampanyası Güncellemesi:

Yatırımcıların talepleri doğrultusunda bedelsiz pay kampanyasının son tarih ve oranları güncellenmiştir. Yatırım turunda ön yatırım taahhüdünde bulunan yatırımcılar, taahhüt ettikleri tutarı veya daha fazlasını yatırmaları durumunda toplam yatırımları için ilk 7 iş günü içerisinde %50 bedelsiz pay alacaklardır. Ayrıca, 16 Haziran 23:59'dan önce yatırım yapmış olan yatırımcılar, %40 yerine %45 bedelsiz pay alacaklardır. Kampanya, %100 hedefine ulaşana kadar ilk defa yatırım yapan tüm yatırımcılara %25 bedelsiz pay verilecektir. Dağıtılacak bedelsiz paylar, kurucu ortakların paylarından oransal olarak dağıtılacaktır.

Bedelsiz Pay Hediye Kampanyası:

Yatırım turunun başlama tarihi olan 8 Haziran'dan itibaren 7 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %40 fazladan pay hediye edilecektir. Bu kampanya 16 Haziran Cuma akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar, MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar, kurucu ortakların paylarından oransal olarak dağıtılacaktır.

Yatırımcıların Öncelikli Çıkış Hakkı:

Yatırım turu başarılı bir şekilde tamamlandıktan ve toplanan fonun girişim şirketine aktarıldığı tarihten itibaren 12 ay sonra şirketin alacağı ilk yatırımda tüm yatırımcılara paylarının en fazla %10'u kadar öncelikli çıkış hakkı verilecektir.

Yatırımcılara Hediyeler:

Yatırım yapacak olan yatırımcılar, farklı yatırım tutarlarına göre çeşitli hediyeler kazanacaklardır. Yatırım tutarına göre "A'dan Z'ye E-İhracat" e-kitabı, "A'dan Z'ye E-İhracat" basılı kitabı, "WORLDEF Prime" 1 yıllık üyeliği, Ozon'da hesap açılışı, World Ecommerce Forum Antalya etkinliğine katılım bileti, uluslararası kargo gönderim hakkı, Ozon, Fruugo, Etsy hesap açılışı ve entegrasyonu gibi çeşitli hediyeler verilecektir.Son 20 gün içinde yapılan güncellemelere göre yatırımcılardan büyük ilgi gören ShopiVerse, gelecekteki büyüme hedeflerine ulaşmak için fonlama sürecine hızlı bir şekilde devam ediyor.


ShopiVerse Yatırım Turunda Son 20 Gün
Kategori : Sektör , Şirketler
Yayınlanma Tarihi : 2023-07-18 15:51:25
Görüntülenme : 96
Haber Etiket : fonbulucu , shopiverse
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA