YÜKLENİYOR

Tekne ve deniz sektörü İZMİR'e geliyor.

Tekne ve deniz sektörü İZMİR'e geliyor.
Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı, 28 Mart - 02 Nisan tarihleri arasında 'Fuarizmir'de gerçekleştirilecek.

İzmir'in sektördeki konumunu güçlendirmeyi amaçlayan ve Türkiye'nin en büyük tekne fuarlarından biri olan Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı, 28 Mart - 02 Nisan tarihleri arasında 'Fuarizmir'de gerçekleştirilecek.

ED Fuarcılık ve İZFAŞ tarafından düzenlenen fuar, sektörün kara fuarında yeni buluşma noktası olacak. Dünyaca ünlü tekne markaları, sektörün en büyük yerli üretici tekne firmaları, ekipman ve aksesuar firmaları, İzmir'de düzenlenecek kara fuarında bir araya gelecek.

Toplam değerleri milyonlarca lirayı aşan 150'den fazla teknenin görücüye çıkacağı fuar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve ED Fuarcılık'ın güç birliğiyle hayata geçirilecek. Fuarda, boyları 3 metreden 17 metreye kadar değişen motoryat, yelkenli, trawler, sürat tekneleri ve son teknoloji botlar, ekipman ve aksesuarları sergilenecek.

Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) ile İzmir Tekne ve Yat İmalatçıları Dayanışma Derneği'nin (TEKİMDER) de destekçileri arasında yer aldığı fuar, 2023 yılının karada düzenlenen tek fuar olma özelliğini taşıyor.

Fuar, sektör profesyonelleri için yeni iş fırsatları sunarken, ziyaretçilere de sektörün son trendlerini ve yeniliklerini keşfetme fırsatı sağlayacak.


Tekne ve deniz sektörü İZMİR'e geliyor.
Kategori : Fuar , Sektör
Haber Sektör : Denizcilik ve Su Sporları
Yayınlanma Tarihi : 2023-03-20 12:55:40
Görüntülenme : 165
Haber Etiket : izmir , tekne , mast
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA