YÜKLENİYOR

Woxis yatırım kampanyası başladı.

Woxis yatırım kampanyası başladı.
fonbulucu'nun yeni yatırım kampanyası Woxis, yatırım kampanyası turuna başladı.

Woxis Home Studio taşınabilir bir fitness ekipmanıdır. Yaklaşık 2,5 kg ağırlığındadır ve 30 kilograma kadar kuvvet sağlayabilmektedir. Özel aparatları ile 200'den fazla egzersizi bir spor salonuna gitmeye gerek kalmadan kullanıcıya sunabilmektedir. Tüm bu fiziksel özelliklerinin yanında dijital koçluk uygulamasıyla kullanıcının antrenman verilerini analiz ederek kullanıcıya yol göstermekte ve bir eğitmene olan ihtiyacı azaltmaktadır.

Yatırım turumuzun başlama tarihi olan 27 Mart Pazartesi saat 10:00 itibari ile 20 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %20 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 20 iş günü ile sınırlı olup, 25 Nisan Salı akşamı 23:59'da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar %100'e kadar mevcut ortak Orhan Vangölü'nün hisselerinden dağıtılacaktır. Ek fonlama olma durumunda ise dağıtılacak bedelsiz paylar mevcut ortaklar Orhan Vangölü ve Fatih Onur'un hisselerinden oransal olarak dağıtılacaktır.

Yatırımcılarımıza Özel Woxis Home Studio İndirim Hediyesi Hakkında

Woxis Home Studio ürünümüzden sipariş vermek isteyen yatırımcılarımıza ilk 100 adet üründe 1. siparişlerine özel olarak liste fiyatlarımız üzerinden;

5.000 TL üzeri yatırım yapan yatırımcılarımıza %5 indirim,10.000 TL üzeri yatırım yapan yatırımcılarımıza %10 indirim,20.000 TL üzeri yatırım yapan yatırımcılarımıza %20 indirim,30.000 TL üzeri yatırım yapan yatırımcılarımıza %30 indirim uygulanacaktır.  Önemli Bilgilendirme

Bu projeye olan inancımız ile;

Firma ortakları olarak kampanya öncesi sermayemize toplam 640.000 TL katkıda bulunduk.TÜBİTAK'tan aldığımız, kampanya bilgi formunda detaylarını paylaştığımız ve bilançomuzda, sermaye yedeklerinin altındaki "Fonlar" kaleminde bulunan 678.088 TL, yatırım turu sonunda toplanan fon ile birlikte sermayeye ilave edilecektir.Ayrıca Tübitak 1507 Ar-Ge projesinde alınan hibe yapılan harcamalar düşüldükten sonra sermayeye eklenecektir.
Woxis yatırım kampanyası başladı.
Kategori : Sektör , Şirketler
Haber Sektör : Girişimcilik , Spor
Yayınlanma Tarihi : 2023-03-27 09:58:17
Görüntülenme : 182
Haber Etiket : fonbulucu , woxis , yatırım , girişimci
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA