YÜKLENİYOR

Eyes of Solar fonlanma kampanyası başladı.

Eyes of Solar fonlanma kampanyası başladı.
Solar Panel Tabanlı Entegre Akıllı Güvenlik Sistemi fonlanma kampanyası başladı.

Eyes of Solar projesi, solar panel tabanlı entegre akıllı güvenlik sistemi geliştirmek için yapılan bir teknoloji projesidir. Proje elektrik-elektronik, enerji, iletişim, haberleşme, savunma sanayi, yapay zeka, yazılım ve yenilenebilir enerji kategorilerinde yer almaktadır. İş modeli ise B2B, B2C ve B2G olarak belirlenmiştir.

Fonbulucu'nun yeni yatırım kampanyası olan Eyes of Solar, bugün saat 10 itibariyle başlamıştır. Yatırım turuna GSYF 200.000 TL ve melek yatırımcı Hakan Yıldız 500.000 TL ile katılacaklardır. Yatırım turu 15 iş günü boyunca devam edecektir. Yatırımcılara %20 fazladan pay verilecektir ve kampanya 17 Nisan 2023 Pazartesi akşamı 23:59'da sona erecektir.

Fonlama sonrası EHBA Teknoloji Anonim Şirketi olarak kurulması planlanan girişim şirketi, yenilenebilir enerji ile aydınlatma ve güvenlik sistemlerini modüler veya entegre bir şekilde sunan teknolojik çözümler üretmek için tasarlanmıştır. Şirket, problemleri derinlemesine analiz edebilen, kendi donanım ve yazılımları ile sahadaki problemlere teknolojik çözüm üretebilen bir derin teknoloji şirketi olmayı hedeflemektedir.


Eyes of Solar fonlanma kampanyası başladı.
Yayınlanma Tarihi : 2023-03-28 10:02:28
Görüntülenme : 174
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA