YÜKLENİYOR

Mobil iletişim ve bilgi teknolojilerinde dev buluşma: MOBİSAD-IMEX Fuarı

Mobil iletişim ve bilgi teknolojilerinde dev buluşma: MOBİSAD-IMEX Fuarı
Mobil iletişim ve bilgi teknolojileri sektörlerinin en büyük ve en kapsamlı buluşması olan MOBİSAD-IMEX Fuarı için geri sayım başladı!

Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği (MOBİSAD) ve Marmara Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen MOBİSAD-IMEX Fuarı, 14-17 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleştirilecek. 

Mobil iletişim ve bilgi teknolojileri sektörlerinin en büyük buluşması olan MOBİSAD-IMEX Fuarı, Bakanlık yetkililerini, sektör liderlerini, girişimcileri, küçük ve büyük tüm işletmeleri, inovasyon tutkunlarını ve teknoloji meraklılarını aynı çatı altında bir araya getirecek. Fuar, birbirinden etkileyici etkinliklere, yenilikçi ürünlere, ilham veren konuşmalara ve iş birliği fırsatlarına ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, sektördeki en son gelişmeleri keşfetme, geleceğin teknolojileri hakkında bilgi edinme ve önemli bağlantılar kurma şansına sahip olacak. 

MOBİSAD-IMEX Fuarı, sektörün geleceğini şekillendiren etkinliklere ev sahipliği yapacak! 

MOBİSAD-IMEX Fuarı'nda katılımcıları bekleyen birçok heyecan verici etkinlik de gerçekleştirilecek. Bunlar arasında interaktif seminerler, panel tartışmaları, ürün lansmanları ve özel sunumlar yer alıyor. İlgili kurumların yetkilileri ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan panellerde sektörün sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişare ortamı da sunulacak. Ayrıca, katılımcılar sektörün önde gelen şirketlerinin yenilikçi çözümlerini sergileyen geniş bir fuar alanına da erişebilecekler. 

MOBİSAD Başkanı Mustafa Kemal Turnacı: “Sektörümüzün tüm ekosistemini bir araya getireceğiz”

Konuyla ilgili açıklama yapan MOBİSAD Başkanı Mustafa Kemal Turnacı, “Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği (MOBİSAD) olarak, bugüne kadar birçok önemli projeye imza attık. Kadının Gücü Zirvesi, Sektör Seminerleri ve Sektör Sohbetleri gibi pek çok kıymetli organizasyonla sektörümüze ve ülkemize katkı sağlamak için çalıştık. Bunun yanı sıra; 5809 Sayılı Kanun, taksit kısıtlaması ve KDV indirimi başta olmak üzere, sektörün kanayan yaralarını sarmak için canla başla mücadele ettik. Şimdi ise sektörümüzdeki büyük bir açığı doldurmak için yola çıktık. Bu kez 14-17 Eylül 2023 tarihleri arasında MOBİSAD-IMEX Fuarı ile karşınızda olacağız. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız fuarımız, sektörümüzün tüm ekosistemini bir araya getirerek; iş birliği, kaynaşma, fikir alışverişi ve ticaret ortamı oluşturacak. Aynı zamanda, Bakanlık yetkililerini ve sektörün önde gelen isimlerini buluşturarak, geleceği şekillendiren güncel konuların ele alındığı bir platform sunacak.” dedi. MOBİSAD-IMEX Fuarı hakkında daha fazla bilgi edinmek için; www.mobisadimex.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

MOBİSAD Hakkında: 

1998 yılının Ağustos ayında kurulan Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği (MOBİSAD); mobil telekomünikasyon ve bilgi teknolojileri sektöründe, tüm Türkiye’de faaliyet gösteren yaklaşık 15 bin noktayı temsil etme kabiliyetine sahip bir dernektir. Üyelerinin iş hacmi değerlendirildiğinde, Türkiye’nin en önemli 3 STK’sından biri olan Derneğimiz; 25 yıldır, mobil haberleşmede operatör, üretici, ithalatçı, ihracatçı, dağıtıcı, servis sağlayıcı, bayi ve alt bayilere hizmet vermiş, onların ortak sesi olmuştur. Önceliği ülke menfaati olan MOBİSAD; bugüne değin toplum yararına yaptığı ve toplumun tüm kesimlerince kabul gören çalışmaları ile hakkı olan saygınlığı kazanmış bir sivil toplum kuruluşudur.


Mobil iletişim ve bilgi teknolojilerinde dev buluşma: MOBİSAD-IMEX Fuarı
Kategori : Basın Bülteni , Fuar
Yayınlanma Tarihi : 2023-08-22 12:25:18
Görüntülenme : 295
Haber Etiket : mobi̇sad , mobil
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA