YÜKLENİYOR

fonbulucu'da Fonlaması Devam Eden, Tapusor'da Bekleyiş Sürüyor!

fonbulucu'da Fonlaması Devam Eden, Tapusor'da Bekleyiş Sürüyor!
fonbulucu'daki yatırım turunun son saatlerine giren Tapusor için sıkıntılı saatler başladı...

22 Mayıs Pazartesi saat 10:00 itibari ile fonbulucu'da yatırım turuna başlayan Tapusor, kısa sürede fonlanacağı düşünülen bir girişimdi. Ama beklenen performansın çok altında kaldı. Konut sektörü için çok ciddi bir ihtiyaca çözüm sunan Tapusor'un kısa sürede hedeflenen yatırımı alması bekleniyordu.

Yatırım turunun son gününde 8.5 milyon TL civarında yatırım toplayabildi. Halbuki beklenen seviye 20 milyon TL idi. 

Yatırımın son günün büyük yatırımcılardan fonlara geleceği beklense de, 12 milyon TL düzeyinde yatırım alabilecek mi merakla bekleniyor.

Gelişmeleri takip ediyoruz.

Tapusor Nedir ?

Tapusor, Big-Data ve Yapay Zeka teknolojileri kullanılarak geliştirilmiş Türkiye'nin en gelişmiş gayrimenkul odaklı karar destek sistemidir. Tapusor yazılımı, gayrimenkul sektöründe bir mülke ilişkin değer tahmini, fiyat geri dönüş oranı, arz talep hareketleri, teknik bilgi, sosyo ekonomik istatistik, yatırım puanı, imar bilgisi, kentsel dönüşüm, deprem risk puanı, kamulaştırma, sit alanı, orman alanı gibi yüzlerce başlıkta bilgiyi, kolay okunabilir raporlar halinde sunar.

Türkiye 85 Milyon nüfusu ve yaklaşık 280 Milyon tapu kaydı ile devasa bir gayrimenkul piyasasına sahiptir.

Tapusor 2023 Nisan ayı istatistiklerine göre IOS ve Android marketlerden toplamda 850 Bin kişi tarafından indirilmiştir. En popüler iş uygulamaları listesinde ilk 10 uygulama arasında yer almaktadır. Sadece bir aylık kullanıma bakıldığında sunucularımızın 40 milyondan fazla sorgu çağrısına cevap verdiği görüntülenmektedir.

www.tapusor.com adresinden veya mobil cihazlardan Tapusor mobil uygulamasını indirerek kendi gayrimenkulleriniz için inceleme yapabilir hem Tapusor'a hem de gayrimenkule yatırım kararı vermeden önce uygulamalarımızı test edebilirsiniz.


fonbulucu'da Fonlaması Devam Eden, Tapusor'da Bekleyiş Sürüyor!
Kategori : Sektör , Şirketler
Haber Sektör : Girişimcilik
Yayınlanma Tarihi : 2023-07-21 14:16:16
Görüntülenme : 125
Haber Etiket : fonbulucu , tapusor , kampanya , fon
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA