YÜKLENİYOR

SAASTECH.IO fonlamada yolu yarılada.

SAASTECH.IO fonlamada yolu yarılada.
saastech e yatırımcılardan büyük ilgi. Yatırımcı sayısı 1.000 e yaklaştı.

saastech.io; temizlik, tesis yönetimi, bakıcılık, nakliye, ustalık hizmetleri, güvenlik gibi servis ve hizmet sektörleri için A'dan Z'ye gerekli tüm teknolojik alt yapıyı sağlayarak, işletmelerin online dünyaya hızlıca geçerek iş yapmasını sağlar. Sipariş mekanizmasına sahip WEB sitesi, müşteriler için ayrı personeller için ayrı mobil uygulamalar (IOS, ANDROID), 120'den fazla özelliğe sahip CRM - Backend yönetim paneli, muhasebe, ödeme sistemleri ve personel takibi gibi bir işletmenin ihtiyacı olan tüm özellikleri sunar.

saastech.io, piyasada ayrı ayrı startup'ların sunduğu her bir özelliği tek bir platformda bir araya getirerek öne çıkmaktadır. En büyük avantajı ise tüm çözümlerin saastech.io'da birleşmesidir. Kullanıcılarımız saastech.io'yu kullandıklarında ikinci bir yazılıma hiçbir zaman ihtiyaç duymazlar. Çünkü saastech.io gereken her türlü teknolojiyi, 10 yıllık bir know-how'a dayanarak müşterileri adına düşünmüş ve geliştirmiştir. Bu çözümler, yıllardır birçok temizlik, servis ve hizmet şirketi tarafından 7 ayrı ülkede başarıyla kullanılmaktadır.

8.350.000 TL yatırım talebi ile fonbulucu'da yatırım kampanyasına başlayan saastech, kısa sürede telep ettiğin yatırımın yarısına ulaşmayı başardı. 

1.000 e yakın yatırımcıdan destek alan saastech, yatırımcıdan güven almayı başardı.


SAASTECH.IO fonlamada yolu yarılada.
Kategori : Şirketler
Yayınlanma Tarihi : 2023-08-22 13:26:04
Görüntülenme : 168
Haber Etiket : saastech , fonbulucu
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA