YÜKLENİYOR

HepsiBurada, 2022 de %81 büyüdü.

HepsiBurada, 2022 de %81 büyüdü.
Dünya teknoloji borsası Nasdaq'ta işlem gören Türkiye'nin ilk ve tek şirketi Hepsiburada, 2022 yılında toplam satış hacmini yüzde 81'lik büyüme ile 47,3 milyar TL'ye çıkardı.

Hepsiburada'nın 2022 yılı performansı oldukça başarılı görünüyor. Şirket, tüm göstergelerde güçlü bir performans sergileyerek yüzde 81 büyüme elde etti. Bu büyüme oranı, sektördeki diğer e-ticaret şirketleri arasında oldukça yüksek bir performans olarak öne çıkıyor.

Şirket, aktif müşteri ve satıcı sayısında da önemli artışlar gösterdi. Ayrıca, pazaryeri satışlarının toplam satış hacmi içerisindeki payının yüzde 67 olduğu belirtiliyor. Hepsiburada'nın sunduğu ayrıcalıklı teslimat ve ödeme hizmetleriyle Türkiye e-ticaret pazarında lider konumunu koruduğu ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar yaptığı da belirtiliyor.

HepsiJET'in başarılı bir yıl geçirdiği görülüyor. Şirket, Türkiye'nin 81 ilinde 2 bin 453 araçla hizmet vererek depremzedelere yardım malzemelerinin ulaştırılmasında da önemli bir görev üstlendi. 2022'de siparişlerinin yüzde 83'ünü ertesi gün teslim etmeyi başardı ve yüksek bir net tavsiye skoru aldı.

Hepsiburada'nın önümüzdeki yıl hizmet verdiği işletmelerin sayısını artırmayı ve finansal teknoloji çözümleri sunmayı planladığı da belirtiliyor. Bu planlar, şirketin gelecekteki büyümesini daha da artırabilir.


HepsiBurada, 2022 de %81 büyüdü.
Kategori : Sektör , Şirketler
Yayınlanma Tarihi : 2023-03-24 03:37:36
Görüntülenme : 127
Haber Etiket : hepsiburada , eticaret
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA