YÜKLENİYOR

Logistech Fuarı, kapılarını açtı

Logistech Fuarı, kapılarını açtı
Zengin tarihi ve ekonomik altyapısıyla İzmir, 27-29 Eylül 2023 tarihlerinde Logistech Lojistik, Depolama ve Teknoloji Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İzmir, tarihi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, Türkiye'nin en önemli liman şehirlerinden biri olarak ticaretin ve sanayinin kalbinde yer almıştır. İzmir Uluslararası Limanı, 70.000 iş adamına, 6.000 sanayiciye ve yaklaşık 100.000 esnafa hizmet vererek ülkenin en kritik limanlarından biri olma özelliğini taşımaktadır. Şehir, Ege Bölgesi'nin ticaret ve üretim merkezi olmanın yanı sıra, 13 sanayi bölgesi ve 2 serbest bölgeye ev sahipliği yaparak Türkiye'nin önemli ticari rotalarından birini oluşturmaktadır.

Bu zengin tarihi ve ekonomik altyapısıyla İzmir, 27-29 Eylül 2023 tarihlerinde Logistech Lojistik, Depolama ve Teknoloji Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi himayesinde ve İZFAŞ organizatörlüğünde düzenlenecek olan bu fuar, lojistik ve teknoloji sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirecek. Fuarın, sektör profesyonelleri için bilgi alışverişi, işbirliği ve yeni iş fırsatları yaratma konusunda önemli bir platform olması bekleniyor.


Logistech Fuarı, kapılarını açtı
Kategori : Fuar
Haber Sektör : Lojistik ve Taşımacılık
Yayınlanma Tarihi : 2023-09-27 15:08:13
Görüntülenme : 201
Değerlendirme için
Üye Girişi Yapın
GOOGLE
NEWS
YORUM
YAP
ARKADAŞINLA
PAYLAŞ
SAYFAYI
YAZDIR
ŞİKAYET
ÖNERİ
FUAR
ARAMA